Foto Colourbox

Datalogipris til elitestuderende Piotr Borowian, DTU Compute

Wednesday 28 Aug 13
|

Contact

Ekkart Kindler
Associate Professor
DTU Compute
+45 45 25 37 50

Honors Programmes

Honors Programmes eksisterer på samtlige DTU’s kandidatretninger. Det er eliteuddannelser, hvor studerende tilbydes særligt udfordrende studieforløb. Der vil højst kunne optages 10% af de kandidatstuderende på eliteuddannelserne. Læs mere om Honors Programmes.

Dansk Selskab for Datalogi og Dansk IT har uddelt en pris på 10.000 kr. for årets speciale i datalogi 2012 til elitestuderende Piotr Borowian fra DTU Compute. Under sin uddannelse fulgte Piotr Borowian et af DTU’s særligt udfordrende studieforløb (Honors Programme).

Piotr Borowian har skrevet et speciale med titlen "Redesigning the language for business logic in the Maconomy ERP system and automatic translation of existing code" i samarbejde med virksomheden Deltek (tidligere Maconomy). 

Samarbejde med Deltek
I sit speciale undersøger Piotr Borowian et problem af stor praktisk betydning for Deltek. En anden større software-virksomhed har ligeledes forsøgt at løse dette problem, men ikke med lige så stor succes som Piotr.

Vejledere
Piotr Borowians vejledere er lektor Ekkart Kindler og lektor Christian Probst fra DTU Compute og Martin Gamwell-Dawids og Rune Glerup fra virksomheden Deltek.

Bedømmelsesudvalgets begrundelse
Læs mere om bedømmelsesudvalgets begrundelse for at uddelte prisen ”Årets speciale i datalogi 2012” til Piotr Borowians.

News and filters

Get updated on news that match your filter.